Tosiaan, tyttö täytti 3 perjantaina ja päästiin juhliin niitä lauantaina :) Päätin jo kauan ennen synttäreitä, että valmistan kaiken ite. Tarjoiluja koitin taas miettiä ja miettiä, mutta lopulliseen päätökseen tulin vasta samalla viikolla :D Tarjolla oli siis lohi-voileipäkakku, kinkku-paprikakierteet, tiikerikakku mariannerouheella, kaneliässät(jotka oli litteitä kun mitkä xD), tuplasuklaa cookiet ja prinsessakakku vadelma- ja suklaamousseilla :P 2014-12-14%2017.45.12.jpg

Kakun teko ei menny ihan ilman ongelmia, täytin kakun siis kulhoon taatakseni hyvän muodon, jo kakuntäyttettyäni tajusin etten laittanu kelmua alle jolla saisin kakun aamulla siististi pois kulhosta....tuskanhiki meinas tulla, kunnes muru keksi että käytän apunani lastaa jolla irrotinkin kakun kulhon reunoista ja hienosti kakku irtoskin :) 

Keksit, kuivakakun, ja kakut täytin edellisenä päivänä, jotta kaikki olis valmista ja maukasta heti aamulla kymmeneltä. Toki jouduin la aamuna herään herätyskellolla ennen muuta perhettä ja silti olin hieman vaiheessa kun ekat vieraat saapu(kinkkukierteet meni vasta uuniin), mutta ainakin sai suoraan uunista lämpimänä :) 

Kakkuun en ollu suunnitellu laittavani mitään päälle, mutta viimeistely vaiheessa kakku oli kamalan orpo joten teinpä sit ekat ruusut ja lehteni ja ihan tyytyväinen ite olin. Koristeet sijotin reunaan, jotta kynttilät pääsi keskelle kakkua.

IMG-20141213-WA0006.jpg:

Tarkempi kuva koristeesta.

 

 

Ainiin, sain opinnäytetyöstäni kolmosen, eli parhaan mahdollisen :) Pari kuukautta jännittäny kuinka käy ja kyllä perjantai päivä parani heti kun sain tietää. Aiheena mulla oli Amerikkalaiset leivonnaiset ja kunhan saan työni takasin niin voin vähän avata sitä teillekkin :) 

Huomenna starttaa viimeset 3 työharjottelupäivää ja sit koittaa torstai ja multa leikakaan viisaudenhammas pois, Apua! Mutta sit saakin alottaa hyvillä mielin joululoman :)

Ois kiva jos jättäisitte kommenttia käynnistänne,esim. mikä on ollu mukavaa luettavaa ja mitä kaipaisitte :) 

 

-Jutta-